14-03-05

Season 1; disk 4.

13. Bunk.
Een onschuldige man overlijdt na het betreden van een huis waar zich allerlei chemische goedjes bevinden. Horatio en Speedle ontdekken dat het pand slechts één van de vele panden is die gebruikt worden als mobiele drugslaboratoria. Ook al zijn de drugs die er gemaakt worden nog zo dodelijk; het CSI-team moet het bewijsmateriaal gebruiken om de daders achter de tralies te krijgen voordat er meer slachtoffers vallen. Ondertussen doen Calleigh en Delko onderzoek nar wat lijkt op een brute moord op een oude vrouw in een bejaardentehuis.
14. Forced entry.
Vastgebonden aan zijn bed, met prop in de mond en verkracht... zo wordt een man aangetroffen. Het CSI-team stelt vast dat het gaat om een man die zich schuldig had gemaakt aan meerdere gevallen van verkrachting en insluiping. Horatio denkt dat het motief voor deze misdaad weleens wraak zou kunnen zijn en ondervraagt daarom de verkrachtingsslachtoffers van de man, in de hoop dat op deze manier een verdachte boven komt drijven. Calleigh en Delko onderzoeken de moord op de eigenaar van een crematorium. Daarbij ontdekken ze dat er in de achtertuin van de man honderden ongecremeerde lichamen liggen. Tussen de lichamen vinden ze een meisje dat enkele weken eerder als vermist was opgegeven. Ze proberen erachter te komen in wat voor relatie zij tot de eigenaar van het crematorium stond.
15. Dead woman walking.
De deuren van de CSI-afdeling gaan tijdelijk dicht wanneer ontdekt wordt dat het wegterende lichaam van een dode straatrover blootgesteld is geweest aan hoge stralingsniveaus. Tijdens het onderzoek stuit Horatio op een milieuadvocate die op sterven ligt door dezelfde stralingsvergiftiging. Ze weigert echter mee te werken aan het onderzoek omdat ze haar eigen proces tegen de farmaceutische onderneming die verantwoordelijk is voor haar toestand niet in gevaar wil brengen. Horatio belooft de zaak te zullen oplossen voordat ze sterft.
16. Evidence of things unseen.
Een Oost-Europese immigrant wordt doodgestoken in een peepshowcabine. De enige getuige is de stripdanseres die op het moment van de dood van het slachtoffer voor hem aan het optreden was. Maar dan vindt zij de dood bij een aanrijding waarbij de bestuurder doorrijdt. Horatio ruikt onraad...
 
Extra:
Production of handling evidence.
 
2003

17:53 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.