15-03-05

Season 1; disk 3.

9. Kill zone.
Tijdens de spits in het centrum van Miami worden drie mensen doodgeschoten. Horatio en het team beginnen aan een race tegen de klok om de, naar zij denken, professionele scherpschutter te vinden. Het team staat echter voor een raadsel wanneer een vierde slachtoffer wordt aangetroffen en de sporen niet overeen komen met die van de vorige drie moorden. Dan moet het CSI-team proberen zich in de moordenaar te verplaatsen voordat hij nog meer angst en verderf in de stad gaat zaaien.
10. A horrible mind.
Een professor van de universiteit, berucht om zijn colleges over kwaad en geweld, wordt dood aangetroffen, ernstig verminkt en opgehangen aan een boom op de campus. Het CSI-team plakken versnipperde documenten van de hoogleraar weer aan elkaar en doen nader onderzoek naar zijn ongebruikelijke lesmethoden. Daarbij ontdekken ze dat wellicht één van zijn studenten zijn lessen wat al te goed heeft gevolgd. Ondertussen doet Delko onderzoek naar een slachtoffer dat verdronken in de kofferbak van een verlaten auto wordt aangetroffen.
11. Camp fear.
Wanneer een ongeïdentificeerd meisje dood wordt aangetroffen in de buurt van de campus van een zeer streng heropvoedingskamp, gaan Horatio en het team op onderzoek uit. Het CSI-team denkt dat één van de cadetten uit het kamp wellicht vitale informatie over de zaak achterhoudt. Het team volgt de sporen en stuit op een doodsoorzaak die geen van allen had verwacht. Ondertussen onderzoeken Speedle en Delko de dood van een zwendelaar wiens gezicht en keel met vuur zijn bewerkt.
12. Entrance wound.
Horatio en het team gaan op onderzoek uit wanneer een prostituee doodgestoken onder een bed in een plaatselijk hotel wordt aangetroffen. De moordenaar heeft op de plaats delict alle sporen minutieus verwijderd en het lichaam van het slachtoffer in de badkuip schoongewassen. Het bewijsmateriaal wijst welliswaar in één bepaalde richting, maar Horatio's instinct zegt hem dat de werkelijke moordenaar de plaats delict wellicht in scène heeft gezet om zich te verzekeren van zijn eigen vrijheid. Ondertussen onderzoeken Calleigh en Delko de moord op een Duitse toerist tijdens een, naar het lijkt, poging tot autodiefstal.
 
Extra:
CSI: Miami uncovered.
 
2003

17:50 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.