16-03-05

Season 1; disk 2.

5. Ashes to ashes.
Een priester wordt doodgeschoten en het bewijsmateriaal geeft aan dat de 12-jarige misdienaar Cameron Medina de hoofdverdachte is. Nader onderzoek naar Camerons tumultueuze thuissituatie leidt het CSI-team in een andere richting. Ondertussen doen Horatio en Delko onderzoek naar de verkoolde overblijfselen van een zwangere vrouw die het slachtoffer van een misdrijf is geworden. Het is aan hen om fysiek bewijsmateriaal te verzamelen om de persoon te kunnen veroordelen van wie Horatio instinctief aanvoelt dat hij de moordenaar is.
6. Broken.
Een 5-jarig meisje wordt dood aangetroffen in de toiletruimte van het restaurant van een pretpark. Het CSI-team ontdekt dat de moordenaar geprobeerd heeft haar naar buiten te smokkelen. Calleigh, Delko en Speedle ontdekken tussen de bezoekers een zedendeliquent die een bekende van de politie is, maar de bewakingsvideo verschaft hem een alibi. Naarmate het team nieuwe aanknopingspunten vindt, laat het bewijsmateriaal zien hoever iemand gaat om aan zijn straf te ontsnappen.
7. Breathless.
Horatio en het team onderzoeken de moord op een jonge mannelijke stripper die na een seksfeestje dood wordt aangetroffen. Het bewijsmateriaal wijst in de richting van vergiftiging. Verschillende motieven passeren de revue en Horatio ontdekt dat de stripper tijdens het feestje geobsedeerd was door één van de vrouwen. Ondertussen onderzoeken Megan en Delko de dood van een diepzeeduiker die op zee is doodgestoken.
8. Slaughterhouse.
Een peuter die alleen door de straten van een buitenwijk doolt, brengt de politie op het spoor van een brute moord op een gezin in hun eigen huis. De moeder, een kleuter en twee zonen zijn allen dood; alleen de vader en de peuter zijn de overlevenden. Met behulp van de bloedsporen die her en der op de plaats delict worden aangetroffen, moet het CSI-team bewijsmateriaal verzamelen om vast te kunnen stellen wanneer, en in welke volgorde, de verschillende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Alleen zo kunnen ze de moordenaar te pakken krijgen.
 
Extra:
Creating CSI: Miami.
 
2003

19:23 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.