18-03-05

Season 1; disk 1.

1. Golden parachute.
Het CSI-team zoekt naar overlevenden van een vliegtuigcrash in de Everglades. Op onverklaarbare wijze treffen ze een vrouwelijk slachtoffer aan, op zo'n acht kilometer van de plek waar het vliegtuig is neergestort. De enige overlevende beweert dat de vrouw het luik van het vliegtuig had geopend om zelfmoord te plegen, maar Horatio vertrouwt het zaakje niet. Wanneer de puzzelstukjes niet in elkaar vallen, moet het team de gebeurtenissen tijdens de fatale vlucht zien te reconstrueren.
2. Losing face.
Wanneer de mentor van Horatio tijdens het onschadelijk maken van een bom omkomt, ziet het CSI-team het als een persoonlijke missie om de dader op te sporen. De plaats van de explosie wordt minutieus afgekamd, maar het team blijft met meer vragen dan antwoorden zitten. Wanneer Horatio en Megan echter weggeroepen worden naar een andere bommelding, zijn ze verbijsterd wanneer ze erachter komen wie het eigenlijke doelwit van de bommenterreur is.
3. Wet foot / dry foot.
Iemand heeft ogenschijnlijk de dood gevonden bij een aanval van een haai. Horatio en Megan gaan echter twijfelen aan de doodsoorzaak wanneer ze een kogel aantreffen in een deel van een menselijk torso. Wanneer het CSI-team vervolgens op een verlaten boot vol geheimen stuit, volgen Horatio en het team het spoor verder. Ze ontdekken dat er sprake was van een geheime missie, met vrijheid als doel, die verschrikkelijk misliep.
4. Just one kiss.
Wanneer op een strand bij Miami een verkrachting en moord plaatsvinden, worden Horatio en het team op onderzoek uitgezonden. Na verhoor van de vriend van het verkrachtingsslachtoffer komen Megan en Horatio erachter dat het stel een onstuimig feest had bijgewoond in het landhuis van een rijke familie... een familie van politici en met oud geld. Wanneer de bewijzen zich tegen de familie opstapelen, nemen de machtige Hamiltons zelf maatregelen om de goede naam van hun familie te beschermen.
 
Extra's:
CSI: Miami trailer.
'Golden parachute' commentary.
 
2003

18:36 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.