05-03-06

Season 2; disc 1.

1. Blood Brothers.
shot2.jpgVoor een hotel in Miami wordt door een luxe sportwagen met opzet een fotomodel aangereden. Deze wagen blijkt van de eigenaar van een prestigieus modellenbureau te zijn. Maar helaas had hij die avond een overdadig feest gegeven, waarbij iedereen van zijn auto gebruik mocht maken. Uiteindelijk vindt het team van Horatio de bestuurder, die vrijuit toegeeft het meisje vermoord te hebben. Maar ze kunnen hem niets maken omdat hij en zijn broer diplomatiek onschendbaar zijn. Horatio moet dus een manier vinden om dit te omzeilen. Bovendien moet hij erachter zien te komen of de broers verantwoordelijk zijn voor de dood van de kamergenoot van het model, die op het strand is gevonden.
2. Dead Zone.
De zoektocht naar een schat wordt een hebzuchtige man fataal. Hij wordt aangetroffen op zijn eigen miljoenenjacht, door een harpoen aan de wand genageld. Bewijsmateriaal leidt het team van Horatio naar een grot onder water, waar de man de overblijfselen had gevonden van een gezonken galjoen en mogelijk een bergplaats van verborgen goud. Zijn zakenpartner is de hoofdverdachte in deze moordzaak. Er is echter niet genoeg bewijsmateriaal om hem te arresteren, zelfs niet als blijkt dat beide mannen betrokken waren bij drugshandel en ervan door zijn gegaan met cocaïne van een Colombiaanse drugsbaron.
3. Hard Time.
Als honderden maden door de bevestiging van een lamp aan het plafond van de huurder naar beneden vallen, wijst alles erop dat er een lijk boven ligt. Maar het blijkt dat het slachtoffer nog steeds ademt. De maden hebben ervoor gezorgd dat bacteriën zich niet konden verspreiden en hielden Peg Donovan zo in leven, nadat ze eerder een harde klap tegen haar hoofd had gekregen. Peg is in het verleden slachtoffer geweest van verkrachting en haar belager wacht op voorwaardelijke vrijlating. Een DNA-test wijst uit dat er een verband bestaat tussen een van de juryleden van de crimineel en de laatste misdaad. Dit brengt een web van chantage en leugens aan het licht.
4. Death Grip.
Tiener en tennistalent Lana Walker wordt uit haar slaapkamer ontvoerd. Haar ouders vrezen het ergste als de arm van een meisje wordt gevonden in de maag van een krokodil. Als er rode autolak bij de plaats delict wordt gevonden, leidt het spoor al snel naar tennistrainer David Kendall. Hij blijkt samen met Lana, springlevend en stapelverliefd op Kendall, in een motel te zitten. De gevonden arm is van een Spaans meisje dat sinds drie wordt vermist en gratis tennisles kreeg van Kendall. Voor de politie betekent het een race tegen de klok als Lana ervandoor gaat met Kendall, die wel eens een moordenaar zou kunnen zijn.

2004

Extra's:

'Blood brothers' commentary.

'Hard time' commentary.

15:57 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*** Ik kijk ook steeds naar CSI, 't gaat er in de werkelijkheid natuurlijk iets anders aan toe. :-)

Gepost door: Viv | 05-03-06

De commentaren zijn gesloten.