05-03-06

Season 2; disc 2.

5. The Best Defense.
Als de dag aanbreekt in Miami zijn er in een nachtclub twee doden en een gewonde te betreuren. De overlevende beweert dat hij slachtoffer is geworden van drugsproblemen van zijn vrienden. Maar als de advocaat van deze welgestelde jongeman erbij betrokken raakt, lijkt het meer op een mislukte drugsdeal. Ondertussen vraagt Calleigh’s vader, die openbaar verdediger is, haar om hulp bij een moordzaak. Zijn cliënt wordt ervan beschuldigd haar vriend te hebben doodgestoken met een schroevendraaier, maar hij gelooft dat ze alleen uit zelfverdediging heeft gehandeld.
6. Hurricane Anthony.
Nadat een orkaan over Miami is geraasd, wordt het team van Horatio geconfronteerd met drie verdachte doden. Een man die werd opgetild door de heftige rukwinden, kwam in botsing met een stel dat met hun auto op de vlucht was voor de storm. Het zou wel eens moeilijk kunnen worden om de man te identificeren, omdat er geen vingerafdrukken zijn. Een tweede zaak heeft betrekking op een man, die in zijn achtertuin aan een hek gespietst wordt aangetroffen. Een vermorzelde rozenstruik zou wel eens een waardevolle aanwijzing kunnen zijn. In de derde zaak vinden Caleigh en detective Tripp een man die zijn eigen huis aan het plunderen is en niet kan verklaren hoe het komt dat zijn ex-vrouw dood in de slaapkamer ligt met een schotwond in haar nek.
7. Grand Prix.
shot3.jpgEen monteur die tijdens de pitstop voor brandstof zorgt, is slachtoffer geworden van onzichtbare vlammen tijdens een pitstop van de kwalificatie van de Miami GP. Wat aanvankelijk een ongeluk lijkt te zijn, blijkt moord als blijkt dat de brandbare stof door de vuurbestendige kleding heen is gebrand. Als de bestuurder van de wagen de stad probeert te verlaten, pakt de politie hem op als verdachte. Een paar weken daarvoor had hij namelijk het slachtoffer lastiggevallen. Maar als coureurs strijden om de beste positie en de teambaas bereid is om alles te doen om sponsors te behouden, wordt de lijst van verdachten langer.
8. Big Brother.
Een handelaar in opties wordt doodgestoken gevonden achter zijn bureau. Afdrukken van stilettohakken, champagne en kaarsen wijzen op een ‘hot date’ die slecht is afgelopen. De internetgeschiedenis van zijn computer leidt de forensische detectives naar een webcamsite waarop jonge studentes gewillig poseren voor de camera. Ondertussen heeft Horatio zo zijn eigen problemen. Suzie, die een relatie heeft gehad met zijn overleden broer, is in de stad gearresteerd wegens de aanwezigheid van drugs in de auto van haar man. Als Horatio met hem gaat praten, ziet hij ook de 4-jarige dochter van het stel, die het evenbeeld is van zijn overleden broer.

2004

Extra's:

'Hurricane Anthony' commentary.

The AV Lab Tour.

15:47 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.