05-03-06

Season 2; disc 3.

9.Bait.
Een vrouw is verscheurd door een haai, toen ze zich wanhopig probeerde vast te klampen aan een boei in de haven. Doordat de politie de resten van het lichaam onderzoekt, komen ze erachter waardoor de haai tot aanval is overgegaan. De vrouw had een schotwond in haar schouder en er druppelde bloed in het water. Op haar lichaam werd ook een surveillancesnoertje gevonden, hoewel ze geen politieagente was. Ze werkte als lokaas voor een privé-detective die mooie vrouwen gebruikte om in opdracht van echtgenotes de trouw van hun mannen te testen. Maar Delko vindt zijn werk plotseling onaangenaam worden als er vingerafdrukken van Tripp op de hotelkamersleutel van de vrouw zitten.
10. Extreme.
Een romantisch moment tussen twee mensen in een parkeergarage wordt ruw onderbroekn als er een lijk naast het stel belandt. Vreemd genoeg was ze al dood voordat ze het beton raakte. Het CSI-team komt meer te weten over het fenomeen ‘extreme kidnapping’ en het lijkt erop dat de vrouw, die op zoek was naar spanning en avontuur, meer te verduren heeft gekregen dan de bedoeling was. Delko komt in de problemen als Horatio erachter komt dat hij per ongeluk een lopend onderzoek in gevaar heeft gebracht en als blijkt dat er wel eens meer aan de hand zou kunnen zijn tussen hem een een vrouw uit een vorige zaak.
11. Complications.
shot4.jpgDr. Garza, een welvarend en succesvol plastisch chirurg wordt dood aangetroffen op zijn vakantieadres. Aanvankelijk lijkt het op zelfmoord, maar inconsistente bewijsvoering wijst in de richting van moord. De forensische detectives komen erachter dat hij zeer verontrust was over de dood van een patiënt, die overleed tijdens een cosmetische ingreep. Als ze daarbij nog te weten komen dat de echtgenoot van de gestorven patiënte de dokter kort voordat zijn lichaam werd gevonden nog heeft bezocht, wordt hij een voor de hand liggende verdachte in deze zaak.
12. Witness to Murder.
Een diamanthandelaar wordt vermoord met twee miljoen dollar aan handel in bezit, nadat zijn auto in een parkeergarage is aangereden door een andere auto. De enige getuige is een geestelijk gehandicapte man. Doordat zijn verklaring in de rechtszaal waardeloos is, moeten Horatio en cs. de ontbrekende kogel opsporen om de zaak op te kunnen lossen.

2004

Extra's:

'Witness to murder' commentary.

'Complications' commentary.

15:38 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.