05-03-06

Season 2; disc 4.

13. Blood Moon.
Het lichaam van een sigarenmaker wordt in zijn winkel gevonden, vastgebonden, gemarteld en vermoord. De CSI'ers komen erachter dat er een telefoongesprek heeft plaatsgevonden met een Cubaanse vluchtelingenorganisatie, die een mobiele telefoon heeft gebruikt om de dode man te bellen. Het blijkt dat de sigarenmaker al twintig jaar dood is en dat iemand anders zijn identiteit had aangenomen. Als de ware identiteit van de vermoorde man aan het licht komt, vermoedt Horatio dat wraak het motief was. Calleigh en Speedle onderzoeken de moord op een man die werd doodgeschoten terwijl hij geld aan het afhalen was aan een bankautomaat. Via een beveiligingscamera achterhalen ze de eigenaar van een gestolen auto.
14. Slow Burn.
Alexx en Delko ontsnappen ternauwernood aan de dood wanneer zij in de Everglades de vondst van het lichaam van een jager onderzoeken. Pas als het vuur onder controle is, vindt Horatio nog een lichaam. Het is een vrouw die seksueel is misbruikt en van wie de schedel is ingeslagen. Bandensporen en een casinopas wijzen op een verdachte en een slachtoffer. Al snel richten ze zich echter op Mike Sheridan, de vriend van de vrouw. Ondertussen blijkt de dode man een stroper te zijn. Zijn maatje geeft toe dat hij woorden heeft gehad met het slachtoffer.
15. Stalkerazzi.
Een sterrenfotograaf wordt na een aanrijding dood in zijn auto gevonden. Horatio denkt dat zijn dood geen ongeluk was. Zijn collega fotografen noemden hem een stalkerazzi, een man die alles doet voor een goedbetaalde foto. Een spoor van merkwaardig bewijsmateriaal leidt het CSI-team naar het huis van een beroemd acteur. Als er bezwarende foto’s van de acteur in de bladen verschijnen, ontdekken de CSI-agenten dat deze schandalige taferelen niet alleen zijn ondergang betekenen; ze hebben ook een moord vastgelegd.
16. Invasion.
Bij een inbraak wordt een voormalig surfwonder doodschoten en ontvoerd. Zijn zoon wordt geslagen en zijn vrouw vastgebonden. Horatio denk niet dat er losgeld gevraagd zal worden gezien de grote hoeveelheid bloed in de garage. Zijn vermoedens blijken juist wanneer het ontzielde lichaam van de man gevonden wordt in een ondiep graf.

2004

Extra:

CSI Miami: Visually Effective.

15:22 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.