05-03-06

Season 2; disc 5.

17. Money For Nothing
Onverschrokken overvallen dieven een pantservoertuig. Zij weten echter niet dat Horatio ook in de buurt is. De detective slaagt erin om een verdachte dood te schieten maar de andere weet te ontsnappen met drie miljoen dollar. Aan de hand van een navigatiesysteem weet de bank echter de handlanger te lokaliseren en het gestolen geld terug te brengen. Maar er is een probleem: het geld is vervalst en gek genoeg lijkt de dief hier niets mee te maken te hebben.
18. Wannabe.
Terwijl hij nauwkeurig een plaats delict aan het onderzoeken is, ziet Speedle een man wegrennen met bewijsmateriaal. De dief blijkt Wally Shmagin te ziijn, een wannabe forensisch onderzoeker voor wie de ontvreemde latex handschoen een prachtig collector's item is. Nadat Speedle Wally heeft opgespoord realiseert Horatio zich dat ze Wally's getuigenis wel eens zouden kunnen nodig hebben om de moordenaar te kunnen oppakken. Ondertussen ontdekken Delko en Calleigh hoever mensen bereid zijn te gaan voor geld als een serveerster die naar verluidt een winnend lot had, wordt vermoord.
19. Deadline.
In een verlaten gebouw in een verwaarloosd deel van de stad gaan een brutale verslaggever en een ambtenaar op zoek naar een verhaal. Maar dan vallen er schoten en wordt de ambtenaar dodelijk getroffen. Vingerafdrukken wijzen op een drugsdealer, maar het bewijsmateriaal brengt een veel serieuzer probleem aan het licht: een pro-Castro-groepering die in Miami woonachtige Cubanen terroriseert.
20. The Oath.
Nadat een politieagent een auto heeft aangehouden, zakt hij in elkaar en overlijdt. Horatio denkt dat hij werd vermoord. De CSI'ers vinden zijn auto met bloed en kogelgaten terug op een industrieterrein. Het lijkt erop alsof de agent op het punt stond een netwerk van autodiefstallen te ontmaskeren.

2004

Extra's:

The Trace Lab Tour.

Commentaar bij aflevering 18. Wannabe door Steven Maeda, Elizabeth Devine en John Haynes.

15:20 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.