18-02-07

Season 3; disc 1.

csi 1

1 - Lost Son
Nadat een groot jacht een belangrijke brug in Miami heeft geramd, vinden de CSI'ers er een man aan boord die doodgeschoten blijkt te zijn. De vrouw van het slachtoffer onthult dat haar zoon was ontvoerd en dat haar man losgeld wilde gaan betalen met drie miljoen dollar aan juwelen. Tijdens het onderzoek van Horatio komen ze in een gevaarlijke situatie terecht in een juwelierszaak waar zich cruciaal bewijsmateriaal zou bevinden.
2 - Pro Per
Als een bezoeker van een party aan het water wordt gedood door wilde schoten vanuit een boot, een ‘Miami drive-by’, gaan de CSI'ers op zoek naar de moordenaar. Deuce Deuce, rapper en modekoning met vele vijanden, was de gastheer van het feest en geeft toe teruggevuurd te hebben toen het schieten begon. Het bewijs leidt het team naar één van Deuce's vijanden: B Slick. Ondertussen is de veiligheid van detective Yelina in gevaar als ontdekt wordt dat de achtjarige getuige van de schietpartij bij haar in huis zit en zelfs Horatio haar niet kan beschermen.
3 - Under The Influence
Nadat een jonge vrouw voor een bus is geduwd, moeten de CSI'ers de moordenaar zien te vinden. Alexx ontdekt een blauwe plek in de vorm van de hand op de rug van het slachtoffer, wat bewijst dat het de bedoeling was dat zou overreden zou worden. Haar vriend, Jay Seaver, is de hoofdverdachte. Als een rivaliserende collega van Jay ook dood gevonden wordt, zegt hij dat hij te maken heeft met een psychotische stalker: Claudia. Jay denkt dat zij de moorden begaat om hem een plezier te doen. Ondertussen roept de vader van Calleigh haar hulp in omdat hij vreest dat hij iemand gedood heeft terwijl hij dronken achter het stuur zat. Horatio zet een nieuwe CSI'er, Ryan Wolfe, op de zaak.
4 - Murder In A Flash
E-mails en smsje's brengen een grote hoeveelheid studenten bij elkaar om een willekeurige taak uit te voeren op een golfbaan. Als de menigte zich weer verspreidt, wordt het lichaam van een scholier gevonden. Het oorspronkelijke bericht, dat de zogenaamde ‘flash mob’ mobiliseerde, wordt herleid naar een oudere leerling wiens vader een invloedrijke advocaat is. Maar de zaak verandert als Horatio en zijn team erachter komen dat de dochter van het schoolhoofd weleens iets met de moord te maken zou kunnen hebben.

2005

Extra's:

Deep blue sea (documentary).

"Lost son" commentary.

"Under the influence" commentary.

14:56 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.