18-02-07

Season 3; disc 2.

csi 2

5 - Legal
Een meisje van achttien wordt vermoord in een hippe nachtclub en de detectives van CSI Miami moeten haar moordenaar zien te vinden. Horatio ontdekt dat het slachtoffer een medewerkster was van de Alcoholic Beverage Control, die het drankverbruik onder minderjarigen controleerde. Ondertussen werken Calleigh en Ryan samen om vast te stellen of een onzeker en minderjarig tienermeisje, dat zich die bewuste nacht in de club bevond, iets te maken heeft met de moord.
6 - Hell Night
In een moordzaak die veel publiciteit trekt, is de vrouw van een beroemde basketballer op brute wijze vermoord in haar huis. Haar man, die graag op de versiertoer gaat, wordt beschuldigd van de misdaad. De jury en de verdachte met zijn advocaat bezoeken het huis om de plaats delict te onderzoeken. Maar nadat de lichten zijn uitgegaan, wordt de basketballer dood gevonden met een vleesmes in zijn hoofd en een briefje waarop staat: schuldig.
7 - Crime Wave
Als blijkt dat er een tsunami op weg is naar Miami, moeten Horatio en zijn team een bende bankovervallers grijpen die gebruikt maakt van de paniek in de stad. In de chaos van een tien uur durende waarschuwing om te evacueren, worden twee mensen vermoord op een parkeerplaats. Middels het bewijsmateriaal ontdekt Horatio een samenzwering voor een bankroof, uit te voeren tijdens de natuurramp. Maar als de CSI'ers de criminelen insluiten komen ze erachter dat het plan uitgebreider is dan ze in eerste instantie dachten. In het spoor van de storm ontdekken Ryan en Alexx ondertussen een lichaam dat van een lokale begraafplaats is gespoeld, ambtenaren staan voor een raadsel met twaalf kisten en dertien lijken.
8 - Speed Kills
Na een avondje speeddaten wordt Richard Laken buiten een lounge dood gevonden. Hij is vermoord met een ijzeren hoepel. Als de CSI'ers pikante details uit Lakens romantische verleden oprakelen, blijken er vrouwelijke verdachten in overvloed te zijn. Als Horatio en zijn team erachter komen dat Lake onlangs getuige was van een ernstige aanval op een basketballer bij een wedstrijd van Miami Heat, zijn ze ineens op jacht naar twee daders in plaats van één.

2005

Extra:

"Crime wave" commentary.

14:53 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.