18-02-07

Season 3; disc 3.

csi 3

9 - Pirated
Horatio vermoedt dat er moderne piraten op het water zijn als er zes samengebonden lichamen drijvend worden aangetroffen bij de kust van Miami. Er wordt een gekaapt schip gevonden, waarvan een deel van de bemanning is gedood en overboord gegooid. Bewijsmateriaal wijst erop dat andere bemanningsleden waarschijnlijk met een reddingsboot zijn ontsnapt. Met radar en GPS-apparatuur vinden de CSI’ers de overlevenden, maar hun verhalen komen niet overeen.
10 - After The Fall
Nadat een man van een gebouw is gevallen en de voetganger waarop hij geland is, heeft gedood, gaan de CSI'ers op onderzoek uit. Ze ontdekken dat het gevallen slachtoffer, dat nu op vrije voeten is, in het bezit is van een compromitterende dvd over een affaire tussen een topstrafrechter uit Miami en zijn kinky minnares. Als de vrouw dood gevonden wordt, moet het team in de gecompliceerde privélevens duiken van de machthebbers van het juridische systeem.
11 - Addiction
Als Kay Coleman wordt vermoord in wat lijkt op een gewelddadige autokaping, praten de CSI'ers met haar man, Sal Coleman. Hij is de oudste van de drie Coleman-broers, die een lucratief familiebedrijf runnen. Als uitkomt dat Kay een gokverslaving had die het faillissement van het familiebedrijf kon betekenen, moet er een moord van veel persoonlijker aard onderzocht worden. Ondertussen huurt Alexx een herstellende alcoholverslaafde in als lichaamsvervoerder. Ze moet echter een onderzoek instellen als hij ervan beschuldigd wordt doden te stelen.
12 - Shootout
Een schietpartij tussen bendeleden eindigt op de eerste hulp en Horatio en zijn team moeten de verantwoordelijken zien te vinden. Het bewijsmateriaal wijst in de richting van een ziekenbroeder die in het ziekenhuis een gewond bendelid had herkend en rivaliserende bendeleden op de hoogte gebracht van zijn verblijfplaats. Maar het bewijs klopt niet helemaal en de CSI’ers ontdekken dat een overspelige vriendin weleens het motief voor de schietpartij zou kunnen zijn. Ondertussen ondervraagt Ryan een jonge moeder op de eerste hulp, een verhaal over haar kind doet hem vermoeden dat hier sprake is van kindermishandeling.

2005

Extra's:

Visualising season 3 (documentary)

"After the fall" commentary.

"Shootout" commentary.

14:51 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.