18-02-07

Season 3; disc 4.

csi 4

13 – Cop Killer
Het CSI-team moet in actie komen als een politieman wordt doodgeschoten tijdens een verkeerscontrole. De moordenaar pakt het pistool van de agent en gijzelt een 17-jarige jongen. Ondertussen loopt de spanning tussen Horatio en Rebecca hoog op, als ze een verhitte discussie hebben over de manier waarop de zaak behandeld zou moeten worden.
14 – One Night Stand
Het cruiseseizoen is weer aangebroken in Miami. Dat betekent dat het aantal mensen in de stad flink toeneemt. De CSI-ers hebben dan ook een ruime keuze aan verdachten, als in een suite van een van de hotels een liftjongen wordt vermoord. Ondertussen moet Calleigh de zaak omtrent een vrouwelijke toerist onderzoeken. Ze was vermist en werd daarna dood gevonden, nadat ze met haar man een wilde ‘friction party’ had bezocht.
15 - Identity
Een vrouw wordt in haar geheel opgeslokt, gedood en weer uitgespuugd door een boa constrictor. Bewijsmateriaal leidt Horatio en zijn team naar een geheime drugsmokkel waarbij grote slangen worden gebruikt om illegale drugs het land binnen te smokkelen. In de tussentijd moet Wolfe de waarheid zien te achterhalen in een moeilijk geval; twee vrouwen zeggen allebei dat ze het slachtoffer zijn van een identiteitsdiefstal en dat de ander de dader is.
16 – Nothing to Lose (deel 1 & 2)
Er woedt een enorme brand in de Everglades. Zelfs plaatselijke gevangenen worden ingezet als gratis mankracht om het vuur te bestrijden. Maar dan ontsnapt een seriemoordenaar en Horatio moet achter hem aan voordat hij opnieuw toeslaat. Het lichaam van een student wordt gevonden. Hij is doodgeschoten, maar het vuur heeft de plaats delict verwoest. Als het team illegaal gestookte drank en zelfgemaakte munitie in de buurt vindt, leidt het bewijsmateriaal naar een mogelijke dader.

2005

14:48 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.