18-02-07

Season 3; disc 5.

csi 5

17 – Money Plane
De CSI-ers moeten iemand opsporen die een laserstraal heeft gebruikt om een piloot te verblinden en zo een vliegtuig heeft neergehaald met een miljard dollar aan boord. De plaats delict laat een slachtoffer zien, een jonge fondsenwerver, die nog voor de crash in het vliegtuig werd vermoord. Wanneer Calleigh samen met haar ex-vriend detective Hagen een zaak doet, zou hun romantische verleden wel eens voor problemen kunnen zorgen.
18 – Game Over
Het lichaam van een ‘extreme skateboarder’, die werkte als een tester van videogames, wordt gevonden na een auto-ongeluk. CSI vermoedt een vies spelletje als bewijsmateriaal vaststelt dat de jongen nog voor het ongeluk is vermoord. In de studio van het gamebedrijf. Ondertussen komt Horatio een voormalig pornoster te hulp. Zij was ooit betrokken bij een zaak met de inmiddels overleden forensisch detective Tim Speedle.
19 – Sex & Taxes
Twee belastinginspecteurs worden gevonden, ze zijn vermoord. Dat kan maar één ding betekenen: het is weer tijd om belastingen te betalen. Eén inspecteur is doodgeschoten in zijn atuo, terwijl de andere ambtenaar is neergeschoten op een jacht dat hij in beslag wilde nemen. In het lab loopt de spanning op tussen Delko en Wolfe over wie de credits zou moeten krijgen voor werk buiten de deur.
20 – Killer Date
Horatio’s leven verandert voorgoed als hij belangrijke dingen te weten komt over zijn overleden broer Raymond. Zal hij het Yelina vertellen of niet? Ondertussen onderzoekt het CSI-team de dood van een jonge vrouw. Ze werd gesmoord gevonden in een zogenaamde ‘bed-bar’. Valera wordt onder toezicht gesteld door de rechterlijke macht, nadat ze in een van haar zaken had geknoeid met DNA.

2005

Extra:

Medical examiner school (documentary).

14:46 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.