18-02-07

Season 3; disc 6.

csi 6

21 – Recoil
Na een bitter gevecht van een echtpaar over de voogdij over hun dochter worden buiten de rechtzaal kogels afgevuurd. De moeder van het meisje is het doelwit. Als het schimmige verleden van de moeder aan het licht komt, blijken er heel wat mensen te zijn die van haar af zouden willen. Een man die de kabel van zijn buurman heeft gestolen, overlijdt nadat hij uit een raam op de zestiende verdieping is geduwd.
22 - Vengeance
Een voormalig football-ster wordt vermoord op een reünie van de middelbare school. De CSI-ers moeten iedereen ondervragen. Ze moeten erachter zien te komen wie er zo lang zo’n diepgewortelde wrok op na hield. Als Horatio en Delko aankomen bij een plaats delict, zien ze dat die al onder handen genomen is. Het ontbrekende bewijsmateriaal bevat een duistere waarheid over Horatio’s doodgewaande broer Raymond en een FBI-agent die vastbesloten is om het onderzoek geheim te houden.
23 - Whacked
De CSI-ers moeten het fysieke bewijs voor een dubbele moord opnieuw onderzoeken. De executie van een man die is beschuldigd van moord wordt op het laatste moment uitgesteld, nadat er is gebleken dat er misschien wel met DNA is geknoeid. Ondertussen worden ze opgeroepen voor opnieuw een dubbele moord, die verdacht veel lijkt op de zaak waar ze aan werken. Gastacteur: Eric Roberts.
24 – 10-7
Tijdens het onderzoek naar de moord op een man die werd ingehuurd om bommen te maken voor terroristen, vindt Horatio de bloederige vingerafdruk van zijn broer Raymond. En dat terwijl hij dacht dat hij al lang dood was. Maar als zijn zoon wordt ontvoerd, komt Raymond opeens weer bovendrijven. De van elkaar vervreemde broers moeten nu samenwerken om de jongen terug te vinden. Terwijl Calleigh een plaats delict onderzoekt, houdt een onbekende een pistool tegen haar hoofd. Na een dodelijke confrontatie in haar wapenlab, twijfelt ze aan haar positie als CSI-er.

2005

Extra's:

Delivering the goods (documentary).

Locations: coast to coast (documentary)

"Whacked" commentary.

14:44 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.