12-03-08

Season 4; disc 5.

5 miami
18. Double Jeopardy
Stephen Rowe wordt bij gebrek aan bewijs vrijgesproken van de moord op zijn vrouw Melissa. Bijna tegelijkertijd wordt haar lichaam door een visser in het water gevonden, met messteken en zonder vingers. De CSI'ers gaan op onderzoek uit en constateren dat Rowe een racist is die zijn vrouw heeft omgebracht toen hij ontdekte dat zij een zwarte moeder heeft. Calleigh denkt dat het moeilijk zal zijn om de man tweemaal aan te klagen voor hetzelfde misdrijf.
19. Driven
Drie gemaskerde mannen vallen een luxueus spa resort binnen en eisen dat de vrouwelijke klanten hun handtasjes een autosleutels afgeven. Victoria Morena gebruikt haar busje pepperspray maar wordt daarna neergeschoten door één van de mannen.
20. Free Fall
In een hotel dat rijp is voor de sloop worden twee mannen dood in een badkuip gevonden. Ze zijn in het achterhoofd geschoten, net als bij een executie. Als de CSI'ers op onderzoek gaan, vindt Delko een grote hoeveelheid geld bij één van de slachtoffers thuis. Buiten een bank wordt een rode Corvette gestolen. Het CSI-team verdenkt een stel, Leo en Sienna. Zij reden in de gestolen auto en gooiden duizenden dollars van een brug toen de politie ze aanhield.

2006

Extra's:

The concept, script & pre-production of CSI:Miami.

Production of CSI:Miami.

Post-production of CSI:Miami.

De commentaren zijn gesloten.