12-03-08

Season 4; disc 6.

6 miami
21. Dead Air
Een meisje krijgt een telefoontje van een wanhopige vrouw die zegt ontvoerd te zijn. Dan valt er een schot en is het stil aan de andere kant van de lijn. Na onderzoek blijkt dat de vrouw Brenda Collett is, die haar man Mitchell probeerde te bereiken.
22. Open Water
Als een cruiseschip de haven van Miami binnenvaart, schreeuwt een passagier dat er een man overboord is geslagen. Op het dek kan Gwen Creighton alleen nog maar vol afgrijzen toekijken hoe haar man wordt verslonden door de haaien. Als het CSI-team op het dek aankomt, vindt Horatio bloedspetters, hij constateert dat er waarschijnlijk een handgemeen heeft plaatsgevonden, voordat Mike in het water viel. Als het onderzoek op het schip zich voortzet, komen er heel wat opzienbarende feiten aan het licht.
23 Shock
De jonge en glamoureuze medialieveling Nikki Beck wordt dood aangetroffen in bad. Aangezien er op hetzelfde moment een feest aan de gang was in haar huis zijn er verdachten in overvloed. Horatio weet zeker dat haar dood geen toeval is en gaat op onderzoek uit, ondertussen heeft hij ook grote plannen met Marisol...
24. Rampage
Het CSI-team is in de hoogste staat van paraatheid gebracht als de beruchte maffiabende Mala Noche een schietpartij begint tijdens een rechtszaak tegen één van zijn leden. Als Horatio tijdens de ongeregeldheden een bendelid doodschiet, wordt hij een doelwit van Mala Noche.
25 One Of Our Own
Horatio en Delko zijn vastberaden Mala Noche-lid Antonio Riaz te vinden en te laten berechten. De FBI neemt het lab over als blijkt dat er drugsgeld is verdwenen...

2006

De commentaren zijn gesloten.