12-03-08

Season 4; disc 1.

1 miami
1. From The Grave
Horatio wordt op het kerkhof geconfronteerd met de wandaden van de Mala Noche-bende, als tijdens een begrafenis een moord wordt gepleegd. Het CSI-team gaat op onderzoek uit en stuit daarbij op illegale wapenhandel en de verkrachting van een onschuldige vrouw. Als Mala Noche een grote bijeenkomst op de pier van Miami organiseert, gaat Horatio er op af...
2. Blood In The Water
Op het jacht van de familie Gannon breekt brand uit. Dochter jullie springt overboord. Haar broer Luke springt haar achterna maar tevergeefs: Julie wordt voer voor de haaien. Al snel blijkt dat er iets vreemd aan de hand is met de familie Gannon.
3. Prey
Als Sarah Jennings na een flink avondje stappen niet komt opdagen voor een schoolreisje naar de Bahama's stelt het team van Horatio een onderzoek in. Uit het spoor dat Sarah heeft achtergelaten, blijkt dat de tiener een wilde nacht heeft gehad. Ondertussen wordt Horatio geconfronteerd met een onopgeloste moordzaak waarmee hij ooit in New York te maken heeft gehad.
4. 48 Hours To Life
Na een lange achtervolging krijgt de politie eindelijk Toby Hollins te pakken, een wanhopige jongeman wiens kleren zijn doordrenkt met bloed. Horatio vermoedt echter dat de jongen onschuldig is en hij heeft 48 uur om dat te bewijzen.

2006

Extra's:

'From the grave' commentary.

'Prey' commentary.

Season 4; disc 2.

2 miami
5. Three-way
Een sexy jonge vrouw wordt dood teruggevonden op het grasveld van een vijfsterrenhotel. Terwijl Alexx zich over het lichaam buigt, krijgt Horatio te horen dat er twijfels bestaan over het functioneren van zijn mensen. Horatio vermoedt dat iemand het op zijn team gemunt heeft.
6. Under Suspicion
De auto van twee vriendinnen komt na een klapband in het water terecht. Bij de redding wordt echter nog een lichaam gevonden. Het is Rachel Turner, een intieme vriendin van Horatio. Als het appartement van Rachel wordt onderzocht, vinden ze vingerafdrukken en bloed van.... Horatio. Ondertussen lijkt Delko te kampen te krijgen met financiële moeilijkheden.
7. Felony Flight
Henry Darius, een veroordeelde seriemoordenaar, weet te ontsnappen tijdens zijn overbrenging van New York naar Miami. Bij de achtervolging van Darius kan het team van Horatio rekenen op de hulp van hun New Yorkse collega Mac Taylor, die de serial killer erg goed kent. Wordt vervolgd in CSI:NY - 2.7. Manhattan Manhunt.
8. Nailed
Tijdens het onderzoek naar de moord op Brenda Halll raakt Ryan Wolfe ernstig gewond. Met een schreeuwende Ryan naast hem in de auto, racet Delko door de straten van Miami naat het ziekenhuis. Hij voelt zich schuldig omdat hij in feite de crime scene moest onderzoeken...

2006

Extra:

'Felony flight' commentary.

Season 4; disc 3.

3 miami
9. Urban Hellraisers
De bank waar Delko een lening aanvraagt, wordt overvallen door drie jongens. Tijdens het onderzoek blijkt dat de jonge mannen de banken overvallen in n avolging van een videogame genaamd Urban Hellraisers. Ze kunnen punten scoren door mensen te vermoorden en te verkrachten. Horatio geeft Wolfe de opdracht het spel te gaan spelen om erachter te komen wat de volgende stap van deze moordenaars zal zijn.
10. Shattered
Horatio en Tripp buigen zich over het levenloze lichaam van Jay Fischer, een beruchte drugsbaron. De CSI'ers stellen een onderzoek in en komen terecht in de duistere wereld van verdovende middelen. Dealer Johnny Nixon vertelt Horatio dat Delko marihuana van hem heeft gekocht. Horatio kan niet anders dan Delko te laten arresteren...
11. Payback
Als blijkt dat Brian Lexington zes jaar onschuldig in de gevangenis heeft gezeten voor verkrachting van Valerie Naff, belooft Horatio de vrouw dat hij de echte moordenaar zal vinden. Ondertussen onderzoekt Alexx het levenloze lichaam van Kelly Gerber, die is omgekomen bij een auto-ongeluk.
Gastacteur: Michael Shanks.
12. The Score
De student Paul Sanders wordt, nadat hij een vrouw heeft versierd, dood gevonden in één van de privévertrekken van een nachtclub. Op zijn borst staat groot de letter "L" geschreven. De CSI'ers stellen een onderzoek in.

2006

Extra's:

'Urban Hellraisers' commentary.

'Shattered' commentary.

'Payback' commentary.

Season 4; disc 4.

4 miami
13. Silencer
Het swingende Miami Latin festival loopt uit op een drama als sambadansers Claire Trinner
en Jose Dambrano op de dansvloer worden doodgeschoten. Op de borst van Sambrano een verse tattoo: een teken van de beruchte Mala Noche-bende. Delko's zus Marisol en Horatio krijgen een verhouding...
14. Fade Out
Als de politie na een wilde achtervolging 2 gangsters insluit, doet ze een schokkende ontdekking: Jake Richmond,eigenaar van een aantal clubs, hangt ondersteboven aan een brug.
15. Skeletons
Delko en Cooper zijn toeschouwers bij een beachvolleybalwedstrijd. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht totdat één van de volleybalsters bij een duik stuit op een hand onder het zand. Het slachtoffer blijkt de postbode Oscar Vega te zijn. De zaken worden er niet makkelijker op als de CSI'ers in het huis van Vega twee lichamen aantreffen, het lijkt er immers op dat de crimineel Walter Resdon opnieuw actief is.
16. Deviant
Philip Gordon, een man die geregistreerd staat als seksueel misbruiker van kinderen, wordt op een dag dood gevonden in een park. De CSI'ers gaan op onderzoek uit en komen terecht in een duistere wereld van porno en misbruik
17. Collision
Na een ernstige crash komt een Porsche tegen een paar palmbomen tot stilstand. Als het CSI-team aankomt, ziet Horatio door het raam van de wagen het levenloze lichaam van een vrouw. Een bloedspoor leidt naar de achterbank van de wagen waar het lichaam van een twintigjarige man wordt gevonden...

2006

Season 4; disc 5.

5 miami
18. Double Jeopardy
Stephen Rowe wordt bij gebrek aan bewijs vrijgesproken van de moord op zijn vrouw Melissa. Bijna tegelijkertijd wordt haar lichaam door een visser in het water gevonden, met messteken en zonder vingers. De CSI'ers gaan op onderzoek uit en constateren dat Rowe een racist is die zijn vrouw heeft omgebracht toen hij ontdekte dat zij een zwarte moeder heeft. Calleigh denkt dat het moeilijk zal zijn om de man tweemaal aan te klagen voor hetzelfde misdrijf.
19. Driven
Drie gemaskerde mannen vallen een luxueus spa resort binnen en eisen dat de vrouwelijke klanten hun handtasjes een autosleutels afgeven. Victoria Morena gebruikt haar busje pepperspray maar wordt daarna neergeschoten door één van de mannen.
20. Free Fall
In een hotel dat rijp is voor de sloop worden twee mannen dood in een badkuip gevonden. Ze zijn in het achterhoofd geschoten, net als bij een executie. Als de CSI'ers op onderzoek gaan, vindt Delko een grote hoeveelheid geld bij één van de slachtoffers thuis. Buiten een bank wordt een rode Corvette gestolen. Het CSI-team verdenkt een stel, Leo en Sienna. Zij reden in de gestolen auto en gooiden duizenden dollars van een brug toen de politie ze aanhield.

2006

Extra's:

The concept, script & pre-production of CSI:Miami.

Production of CSI:Miami.

Post-production of CSI:Miami.

Season 4; disc 6.

6 miami
21. Dead Air
Een meisje krijgt een telefoontje van een wanhopige vrouw die zegt ontvoerd te zijn. Dan valt er een schot en is het stil aan de andere kant van de lijn. Na onderzoek blijkt dat de vrouw Brenda Collett is, die haar man Mitchell probeerde te bereiken.
22. Open Water
Als een cruiseschip de haven van Miami binnenvaart, schreeuwt een passagier dat er een man overboord is geslagen. Op het dek kan Gwen Creighton alleen nog maar vol afgrijzen toekijken hoe haar man wordt verslonden door de haaien. Als het CSI-team op het dek aankomt, vindt Horatio bloedspetters, hij constateert dat er waarschijnlijk een handgemeen heeft plaatsgevonden, voordat Mike in het water viel. Als het onderzoek op het schip zich voortzet, komen er heel wat opzienbarende feiten aan het licht.
23 Shock
De jonge en glamoureuze medialieveling Nikki Beck wordt dood aangetroffen in bad. Aangezien er op hetzelfde moment een feest aan de gang was in haar huis zijn er verdachten in overvloed. Horatio weet zeker dat haar dood geen toeval is en gaat op onderzoek uit, ondertussen heeft hij ook grote plannen met Marisol...
24. Rampage
Het CSI-team is in de hoogste staat van paraatheid gebracht als de beruchte maffiabende Mala Noche een schietpartij begint tijdens een rechtszaak tegen één van zijn leden. Als Horatio tijdens de ongeregeldheden een bendelid doodschiet, wordt hij een doelwit van Mala Noche.
25 One Of Our Own
Horatio en Delko zijn vastberaden Mala Noche-lid Antonio Riaz te vinden en te laten berechten. De FBI neemt het lab over als blijkt dat er drugsgeld is verdwenen...

2006